Úvod » Historie

Poděkování

publikováno 22.12.2014 (aktualizováno 04.01.2015)

Pan

Václav Voříšek

Předseda(emeritní) osadního výboru Rychnov

 

   Děkuji Tobě i celému OV a dalším občanům Rychnova za uspořádání nádherné akce Rozsvícení Betléma. Scéna na profesionální úrovni vše v historických kulisách a krojích se živým Ježíškem Pannou Marií, svatým Josefem, andělíčky, zvoníkem, který rozdával přítomným výbornou vánočku, doplněná pěveckým souborem Ing. Legnera včetně pěvecké dvojice manželů Zygulových z Příbrami nadchla všechny přítomné. Ježíškovi se přišli poklonit tři králové a pasačka se živou kozou. V době nepříznivého počasí bylo i zajištění teplého občerstvení.

    Každá úspěšná akce plodí nepochopitelnou závist projevující se v pomluvách ubožáků, ale jsem přesvědčen, že OV se bude řídit starou pravdou: psi štěkají a karavana jde dál. Při akcích pořádaných OV mám radost, že jsem před více než deseti léty na KÚ zlegalizoval činnost aktivního OV.

    Doporučuji o těchto akcích informovat v novinách Verneřicka a Děčínském deníku, protože mám za to, že takové akce na tak vysoké úrovni nejsou organizovány na celém Děčínsku.

    Při této příležitosti přeji všem učinkujícím a organizátorům veselé vánoce, hodně zdraví nejen v Novém roce a radost z uspořádání dalších akcí.

 

Město Verneřice, dvacátého prosince roku dvoutisícovéhočtrnáctého.

 

                                                                                František Kudrnáč

                                                                             Občan města Verneřic

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Beseda
V sobotu 27.4. 2024 bude beseda o zaniklých obcích Verneřicka  Restaurace U Bartoloměje ve 20:00hod přednáší autor knížky p. Karlíček

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 30     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery